TRANSPORT SI LIVRARE

Taxa de transport pentru produsele comandate pe www.karoboutique.ro este de 19 lei/colet pentru livrarea articolelor la domiciliul clientului prin firma de curierat GLS (General Logistics Systems. Această taxă de transport se va adăuga la finalizarea comenzii, valoarea acesteia fiind de 19 lei/colet  ce se adaugă la totalul valorii produsului/produselor comandate de catre fiecare client al siteului nostru. 

Pentru comanda/comenzi mai mare de 350 lei/colet (pentru un produs cu o valoare mai mare de 350 lei/colet sau un cumul de produse a căror valoare depășește 350 lei/colet) NU se va mai percepe taxă de transport. Pe lângă emailul de confirmare al comenzii plasate de către clienții www.karoboutique.ro, un operator va contacta telefonic (în ziua în care s-a efectuat comanda) pentru a vă oferi informații suplimentare despre disponibilitatea produselor și livrarea acestora. 

În dimineața livrării coletului, clienții vor primi un sms de la firma de curierat cu toate datele expediției coletului. 

Termenul de livrare pentru majoritatea produselor prezentate pe www.karoboutique.roeste de aproximativ 48-72 h de la plasarea comenzii, restul articolelor au un termen de livrare de 14-21 zile lucratoare deoarece se vor comanda direct de la furnizorii externi ai portalului www.karoboutique.ro.